Dåbsartikler

Giv den perfekte dåbsgave

Den perfekte dåbsgave kan være svær at finde. Smykker er naturligvis altid en god idé men hos Juul Smykker & Ure forhandler vi en række dåbsartikler, der er oplagte som den perfekte gave til ham eller hende. Herunder er noget af det, vi forhandler. Kom ind i butikken og se og hør nærmere. Vi står altid klar til at vejlede dig, så du finder den perfekte dåbsgave.


 

Børnebestik

Børnebestik findes i et utal af varianter, og vi forhandler flere forskellige slags, så du har noget at vælge i mellem. Hos os finder du børnebestik i både sølv og stål, og vi hjælper gerne med at få bestikket indgraveret, så dåbsgaven bliver personlig.

 

Dåbsruller

Dåbsruller, eller dåbsrør, er en populær og praktisk gave, der kan holde styr på de praktiske dokumenter i forbindelse med dåben, men også lykønskninger og taler. Rullerne findes i flere forskellige udgaver, og det er muligt at få dem indgraveret.

 

Flagstænger

Vores flagstænger er af høj kvalitet og findes både i forsølvet og forkromet. Flagstængerne er den perfekte dåbsgave, fordi den kan findes frem til fødselsdage og andre begivenheder i mange år i fremtiden. Vi kan indgravere det, du ønsker i flagstængerne, så gaven bliver mere personlig.

 

Forsølvning

Er der et minde, der skal bevares? Du kan for eksempel få forsølvet barnets første sut, så den står som et evigt minde. Ventetiden på forsølvning varierer, men du kan forhøre dig nede i vores butik. Bare husk at komme i god tid inden dåben.

 

Smykkeskrin

Smykkeskrinet kan også bruges som dåse til for eksempel barnets første tand eller første hårlok. Det er en populær og praktisk dåbsgave, og vi har altid et godt udvalg af smykkeskrin.

 

Sparebøsser

Jo før opsparingen kommer i gang, jo bedre. En sparebøsse er det perfekte sted at starte på opsparingen, og vi har flere forskellige at vælge i mellem i forskellige materialer.

Børnebestik dåbsgave_Forhandles ved Juul Smykker & Ure
Dåbsruller dåbsrør dåbsgave_Forhandles ved Juul Smykker & Ure
Smykkeskrin dåbsgave_Forhandles ved Juul Smykker & Ure