Lorus ure

Ure i lækkert design til en god pris

Hvis du vil have et kvalitetsur til en overkommelig pris, der kan bruges til enhver lejlighed, kan Lorus ure være noget for dig.

Dameurenes design er smagfuldt, minimalistisk og klassisk, hvilket giver et sofistikeret look.

Herreurenes design er traditionsrigt og klassisk med et urban twist, der giver et frisk look.

Lorus laver også sportsure, og Lorus Sports Collection indeholder et bredt udvalg af ure i moderne designs. Der er alt fra ure med multifunktionelle chronographs til afslappede styles med kvalitetslæderremme.


Seiko kvalitet, Lorus priser

Lorus ure produceres og markedsføres af Seiko Watch Corporation, der også producerer Pulsar ure og Seiko ure.

Lorus blev lanceret i Europa i 1982 som et supplement til Pulsar og Seiko. Brandet er med sit høje niveau indenfor design og kvalitet til overkommelige priser et "watch you can trust", og Lorus blev hurtigt en succes efter lanceringen.

Brandet drager fordel af Seiko Watch Corporation’s udvikling af ny teknologi og tilbyder en bred kollektion, der omfatter modeller med Kinetic urværker, lige så vel som de mere gængse funktioner som Solar, digital, duo-display og alarm chronographer.

 

Hvis du vil kigge nærmere på Lorus ure, så kig forbi butikken, hvor vi altid står klar til at hjælpe dig med at finde det helt rigtige ur. Ellers kan du tage et sneak peek på urene på Lorus' hjemmeside her, hvor der er videoer af flere forskellige modeller.

 

Har du mistet vejledningen til dit Lorus ur? Hjælpen er på vej! Du kan nemlig finde de fleste vejledninger lige her.


Lorus på Instagram

Lorus har skabt universet Social Lorus, der er bygget op omkring brandets Instagram-profil.

Du kan blive en del af universet ved at dele et billede af dit Lorus ur, eller dine Lorus ure, og hashtagge opslaget med #lorus og #loruswatches. Her kan du finde inspiration eller inspirere andre, der også har en passion for ure.

Lorus ure dame_Forhandles ved Juul Smykker & Ure
Lorus ure woman dame_Forhandles ved Juul Smykker & Ure
Lorus ure damemodel_Forhandles ved Juul Smykker & Ure