Scrouples smykker

Smykker til en bred målgruppe

Hos Juul Smykker & Ure har vi et stort, spændende udvalg af Scrouples smykker, hvor du blandt andet kan finde smykker som armbånd, halskæder, vedhæng, ringe og øreringe i et smukt og eksklusivt design.

 

Smykkerne henvender sig til en bred målgruppe med de alsidige designs i flere prislejer og forskellige produktserier.


 

#TagMe smykker

Tag-halskæder er populære, og Scrouples har lavet sin egen produktserie med disse halskæder. Tag-vedhængene findes i sølv, rosaforgyldt og sort rhodineret, og du kan selv vælge, hvad der skal stå i tag'et. Vi indgraverer lige præcis det bogstav eller symbol, du ønsker.

 

Wish smykker

Med Wish kan du selv samle dit smykke og på den måde gøre det personligt og unikt. De smukke armbånd er fremstillet i blødt læder, og du kan gøre armbåndet personligt med charms fra Wish. De små charms findes i flere forskellige materialer og former, så du kan sammensætte det helt perfekte armbånd til dit outfit og humør.

 

Kleopatra, Prinsesse og Victoria smykker

Kleopatra, Prinsesse og Victoria er tre serier bestående af ringe, vedhæng og ørestikker. Serierne er en del af en ombytningsservice, hvor du kan ombytte dit smykke til et nyt med en større brillant og kun betale differencen mellem det nye og det gamle smykke.  Ombytningen skal ske senest to år efter købet.

Læs mere om ombytningsserierne her.

 

Herudover producerer Scrouples også forlovelses- og vielsesringe. Kom ned i butikken, og få hjælp til at finde den rette ring.


Scrouples er et dansk smykkehus, der har eksisteret i mere end 25 år. Det var Esther og Anders Møller, der startede virksomheden, som i dag er blandt de største smykkehuse i Danmark. Succesen skyldes blandt andet det brede og moderne varesortiment, der har slået Scrouples fast som trendsætter og idéudvikler.

 

Du kan finde det seneste katalog fra Scrouples her.

 

Scrouples hos Juul Smykker & Ure
Scrouples_Wish_Juul Smykker & Ure