Seiko ure

Traditionsrige og holdbare ure i flotte designs

Seiko er et af de mest traditionsrige urmærker, der eksisterer i dag. Urene fra det verdenskendte mærke er kendt for høj kvalitet og funktionelt design og er anerkendt for innovation inden for teknologi og design.

Med visionen "Always one step ahead of the rest," stiler mærket efter altid at være skridt foran - folkene bag Seiko sørger derfor for at holde sig opdateret, så de kan være på forkant med de nyeste teknologier og designs.

For Seiko er innovation og præcision helt centralt, når der skal udvikles nye teknologier og urværker, og sådan har det været siden brandet blev grundlagt. Det ses især i eliteserierne såsom Prospex og Velatura, der virkelig viser, hvad brandet kan præstere rent teknologisk og i forhold til design.


Seiko Astron

Folkene bag mærket laver ikke bare kvalitetsure, de udforsker også hele tiden, hvad der kan lade sig gøre og kigger på nye teknologier. Det var Seiko, der blandt andet opfandt quartz uret og verdens først Solar GPS ur, Astron.

Udover Prospex, Velatura og Astron findes serierne Grand Seiko, Premier og Sportura.

Med Seiko ure får du produkter, der er af høj kvalitet og fra et mærke, der virkelig går op i teknologi og urværker samt design.


Seiko TV
Seiko har en web-TV kanal, hvor du kan følge med i, hvad der sker hos brandet. Find TV-kanalen lige her.
 
Seiko blev grundlagt i 1881 i Japan af Kintarō Hattori. I 1892 præsenterede han sin første kollektion af ure under navnet Seikosha. Kollektionen blev begyndelsen på det imperium, som virksomheden har udviklet sig til i dag. Det er især de traditionelle japanske dyder såsom ihærdighed og faglig stolthed, der har medvirket til den gode markedsposition, som virksomheden har fået i dag. Du kan derfor være sikker på, at dit ur fra mærket kan stå imod tidens tand.
Seiko ur_velatura_woman_Forhandles ved Juul Smykker & Ure
Seiko ur_premier_man_ Forhandles ved Juul Smykker & Ure
Seiko ur_premier_woman_Forhandles ved Juul Smykker & Ure