Tommy Hilfiger ure

Klassisk med et frisk twist

Hvis du søger et tidløst og elegant ur, kan et ur fra Tommy Hilfiger være det helt perfekte. Brandet er kendt for klassiske designs med en snert af ungdommelig elegance.

Der findes Tommy Hilfiger ure til enhver; om du er den sporty type eller til et klassisk herre- eller dameur. Hos Juul Smykker & Ure forhandler vi et bredt udvalg af Tommy Hilfiger ure - så er der et ur til enhver type. Urene findes enten med stål- eller læderremme. 


Et bredt prisleje

Tommy Hilfiger ure fås i mange forskellige designs og materialer, og prisen varierer derfor alt efter, hvilken type ur, du vælger at købe. Alle urene ligger i et mellem prisleje i forhold til kvaliteten - der er dog nogle ure, der ligger lidt højere eller lidt lavere end gennemsnittet. 


Tommy Hilfiger herreure

Tommy Hilfiger herreure er slidstærke med en høj kvalitet og fejlfri funktionalitet. Du kan både finde klassiske og sporty ure, så du har alle chancer for at finde et Tommy Hilfiger ur, som passer både til hverdag og fest. 


Tommy Hilfiger damure

Tommy Hilfiger dameure udstråler lethed og elegance, og de kan give enhver kvinde et boost til selvsikkerheden. Urene findes i mange forskellige designs og farver, så der både er noget til den klassiske stil og den farverige stil. 

 

Dameure fra Tommy Hilfiger. Køb Tommy Hilfiger ure ved Juul Smykker & Ure.
Herreur fra Tommy Hilfiger. Køb Tommy Hilfiger ure ved Juul Smykker & Ure.