Nordahl Andersen smykker

Moderne og stilfulde smykker

Hos Juul Smykker & Ure finder du et væld af lækre varer fra danske Nordahl Andersen - alt sammen i god kvalitet til gode priser.

Nordahl Andersen er en paraply af stærke brands. Dermed har Nordahl Andersen et bredt udvalg af gaver til hele familien og til hjemmet. Fælles for produkterne er det enkelte, stilrene design.


Nordahl Jewellery

Nordahl Jewellery er et af de mest populære, danske smykkebrands. Brandet tilbyder modesmykker til gode priser, som er fremstillet i ægte sølv, forgyldt sølv og oxideret sølv. Nordahl Jewellery er altid med på moden, så du kan få lækre, moderne varer til en fair pris.

 

Frost by NOA

Frost by NOA er det nyeste brand med flotte, funklende sølvsmykker til fantastiske priser. Frost-smykkerne er perfekt til dig, der søger glimtende smykker, der ligner en million uden at koste det. Kollektionen indeholder et stort udvalg af øreringe, ørestikker, ringe og vedhæng - alle udført i sølv med enten hvide eller sorte zirkonia.

 

Andersen Porcelain

Andersen Porcelain er porcelænssmykker med stolte traditioner for porcelæn i topkvalitet. Smykkerne er i dansk design og udført i porcelæn og sølv. De elegante smykker er håndlavede, og derfor kan farver og mønstre variere lidt fra par til par.

 
Dåbsgaver

Rækken af dåbsartikler fra Nordahl Andersen er lang. Fra den populære, indgraverede flagstang og skeer til alt med Kaj & Andrea, Bamse & Kylling, Mumi og Rasmus Klump. Læs mere om Juul Smykker & Ures udvalg af dåbsgaver her.

 

Nordahl Andersen blev grundlagt i 1984 af N.O Andersen. N.O. Andersen kørte i mange år rundt til alle landets butikker for at sælge sit sortiment af forskellige smykker. I 2007 blev virksomheden købt af næste generation.

 

Se de nyeste kataloger fra Nordahl Andersen her. Her kan du se nye varer fra Nordahl Jewellery, Frost by NOA og Andersen Porcelain. Kom endelig ned i butikken og se vores sortiment.

 

Nordahl Andersen_kan findes hos Juul Smykker & Ure
Nordahl Jewellery_kan findes hos Juul Smykker & Ure