Troldekugler smykker

Smykker der fortæller en historie

Med Troldekugler, der i 2015 skiftede navn til Trollbeads, kan du skabe et smykke, der passer til din stil og din personlighed. Lad dit Trollbeads smykke fortælle de bedste eller mest betydningsfulde historier fra dit liv, så du altid har minderne på dig.
 
Med det smarte system kan du sammensætte dit eget unikke armbånd eller halskæde ved at tilføje lås og kugler til en kæde. Sådan kan du selv bestemme, hvilken historie du vil fortælle. Det kan også være, du vil indfange en stemning eller designe dit smykke til en særlig anledning.

Håndlavede smykker

Kollektionerne fra Trollbeads indeholder kugler, armbånd, halskæder, øreringe og ringe. Smykkerne har et væld af muligheder, der lader dig fortælle din personlige historie genne kugler og tilbehør.

Alle kuglerne i kollektionen har nemlig hver deres historie med inspiration fra mytologi, astrologi, eventyr, fauna, flora, kulturel mangfoldighed og ikke mindst hverdagen.

Smykkerne er fremstillet i 18 karat guld, sterlingsølv, italiensk glas, ferskvandsperler og ædelsten og designes med en kombination af traditionelle og moderne teknikker. Hver glaskugle er håndlavet i åben ild, så alle kuglerne er helt unikke.


Fra troldeansiger til Troldekugler

I dag er glaskuglerne nogle af de mest populære, men da Troldekugler startede, var der kun kugler i sølv. De første kugler lignede troldeansigter, deraf navnet Troldekugler, og blev designet af Søren Nielsen i 1976. Senere lancerede man kugler i glas, guld, ædelsten og perlekugler og designede nye låse, som gjorde det muligt at tilføje og fjerne kugler og lave forskellige kombinationer.

Det var faktisk først i 2001, at de første glaskugler blev føjet til kollektionen, og siden er efterspørgslen på dem steget kraftigt. I dag indeholder kollektionen mere end 600 forskellige kugler, der har hver sin historie og design.

Troldebeads' store succes er ikke til at tage fejl af, for i dag kan du finde Troldekugler i mere end 50 lande, og produktionen af nye kugler er i fuld gang.


X by Trollbeads

Vi forhandler også Troldekuglers nye, selvstændige koncept X by Trollbeads. Med dette nye system samler du selv dit armbånd af forskellige materialer som sølv, bronze, guld og Rubber X links i moderigtige farver.

Kom ned i butikken, og få en præsentation af konceptet.

 

FlowerWishes_Troldekugler_kollektion_Juul Smykker & Ure
HeavenEarth_Troldekugler_kollektion_Juul Smykker & Ure
Uplifting_Troldekugler_kollektion_Juul Smykker & Ure