Jan Jørgensen smykker

Et bredt udvalg af kvalitetssmykker

Jan Jørgensen smykker er et anerkendt brand i den danske guldsmedebranche. Mærket tilbyder smykker til damer og herrer samt forlovelses- og vielsesringe. Alt sammen i et enkelt og stilfuldt design tilsat smukke diamanter og perler i en uovertruffen kvalitet.


Damesmykker

Til damer spænder sortimenentet over øreringe, ringe, halssmykker og armbånd i lækre materialer som guld, hvidguld, forgyldt og sølv. Smykkerne er smukke og elegante og fåes blandt andet med diamanter og perler, så der er noget for enhver smag.

 

Herresmykker

Til mænd kan du købe halssmykker, armbånd og øresmykker i guld, hvidguld, sølv og forgyldt. Smykkerne er meget maskuline - blandt andet med stykker af rå-guld og rå-diamanter.

 

Forlovelses- og vielsesringe

Ringene fåes i guld, hvidguld, sølv og ædelstål og fåes i mange forskellige former, så du kan finde den ring, der passer perfekt til dig.


Design med et skandinavisk islet 

Jan Jørgensen smykker er inspireret af naturen, men også ud fra andre kulturer - smykkerne har dog altid et skandinavisk islæt. Derudover arbejder han med kontraster, for det giver ofte et interessant resultatet, som kan give det ultimative design.

 
En omfattende designproces

Det er Jan Jørgensen, der designer de unikke smykker. Han starter med at skitsere sin idéer og derefter udvælge de bedste. Herefter fremstiller han en model i voks, så han sikrer sig, at alt det tegnede er muligt at lave i de ædle metaller, og at pasformen og udseendet matcher hans tanker.

Voksmodellen viser udseendet på det færdige smykke og ud fra det, kan smykket laves i de helt korrekte proportioner i sølv. Sølvet laves i en gummiform, og herefter kan smykket reproduceres i enten sølv eller guld, der selvfølgelig skal laves færdigt og slibes til.

 

Kom ned i butikken, og se nærmere på Jan Jørgensen smykker. Vi står altid klar til at guide dig.

Jan Jørgensen_kan findes hos Juul Smykker & Ure
Jan Jørgensen halssmykke_kan findes hos Juul Smykker & Ure
Jan Jørgensen ringe _kan findes hos Juul Smykker & Ure