Heiring smykker

Håndlavede smykker i tidløst design

Hvis du søger klassiske, tidløse og håndlavede smykker, kan Heiring været et godt bud. Heiring laver unikke smykker med personlighed og historie, og det er tydeligt, at mærket har håndværket, kærligheden til metallet og det personlige udtryk i højsædet. Heirings materialer omfatter blandt andet sølv, guld, perler og brillanter i smukke kombinationer.


Skytsengel smykke

Især Heirings serie af skytsengle er populær. Englene findes i to modeller i sølv - forgyldt, rosaforgyldt, rhodineret eller oxideret - samt i guld og med eller uden sten. Skytsenglen symboliserer blandt andet kærlighed, omsorg og beskyttelse, og den sender gode energier og håb for fremtiden.

 
Feather smykke

Heiring er også kendt for sin feather kollektion. Den indeholder både øreringe, vedhæng, armbånd og ringe. Kollektionen er på én gang feminim og rå, så smykkerne kan både bruges til hverdag og fest. Det enkle design gør, at kollektionen passer til kvinder i alle aldre.

 

Til mænd producerer Heiring blandt andet manchetknapper og slipseholdere i sølv. De giver et moderne og stilfuldt twist til det klassiske jakkesæt og er et must have for alle mænd.

Smykkerne er den oplagte gaveidé til kvinden eller manden, der holder af godt håndværk og unikt dansk design. Det store udvalg af materialer og styles gør, at der er smykker til alle typer.


Håndlavede smykker på eget værksted

Virksomheden blev grundlagt i 1976 af Frits Heiring. I dag bliver Heirings smykker stadig designet i Randers og fremstillet på virksomhedens værksted, hvor  Frits Heirings familie producerer smykkerne sammen med uddannede guldsmede. Smykkerne er dermed håndlavede, hvilket er med til at gøre mærket unikt og eksklusivt. Hos Heiring sætter de en ære i, at hver enkelt smykke er noget helt specielt.

 

Se Heirings seneste katalog her, hvor du kan se billeder af feather kollektionen og skytsenglene samt andre kollektioner såsom Meteor, Drops og Possibilities.

 

Du er velkommen til at komme forbi vores butik for at kigge nærmere på de smukke kollektioner.

Heiring skytsengel. Kan købes hos Juul Smykker & Ure.
Heiring smykker. Juul Smykker & Ure.