Aagaard smykker

Personlige smykker af høj kvalitet

Hvis du leder efter et smykke, der virkelig viser din personlighed, og som er tidløst, kan Aagaard være svaret.

Virksomheden, der har eksisteret siden 1946, producerer nemlig smykker, der giver dig mulighed for at fremhæve din personlighed, og som er klassiske og i høj kvalitet.

Med mange forskellige subbrands tilbyder Aagaard en bred palet af smykker, så alle typer kan finde et smykke.


Connections

Connections er en eksklusiv serie af flotte kæder og låse, som giver dig mulighed for at style smykkerne, så de passer perfekt til dig. Produkterne er i fantastiske materialer, farver og former og med en hel verden af kombinationsmuligheder. Materialerne er sten i mange former og farver samt læder, sølv, guld og diamanter.
Med de fleksible add ons kan du give dit smykke et endnu flottere udtryk ved at skifte looket på din kæde afhængig af styling, situation og humør.

 

Mens Jewelry

Mens Jewellery er smykker til mænd, der passer til enhver lejlighed. Der er fokus på lækre materialer som læder, nylon og stål: Læder er et stykke af naturen, nylon har et råt og sporty look, og stål udtrykker styrke og bæredygtighed. Kombinationen af materialerne og det gennemtænkte design giver smykkerne et personligt udtryk. Du kan fuldende dit udtryk med matchende manchetknapper og halskæder.

 

Living2gether

Living2gether er Aagaards serie af vielses- og forlovelsesringe samt ringe til at fri med. Ringene er overordnet delt i fire stilarter: klassisk, romantisk, vintage og avantgarde. Hos Juul Smykker & Ure hjælper vi dig gerne med at finde den helt rigtige ring.


Aagaards sortiment spænder bredt: Fra ringe og vielsesringe til armbånd og øreringe i lækre materialer som sølv, hvidguld og guld. Hvis du er til det rå look, laver Aagaard også smykker i mørkt sølv og oxideret sølv.

Du går aldrig galt i byen med et smykke fra Aagaard, for her kan du finde personlige smykker til både hverdag og fest i sortimentet.

 

Se Aagaards nyeste katalog her.

Aagaard_Juul Smykker & Ure
Aagaard Connections_Juul Smykker & Ure