Spirit Icons smykker

De minimalistiske og unikke smykker

Med Spirit Icons åbner der sig en verden af muligheder, og det giver dig mulighed for at skabe det perfekte smykke, der passer til dig.


Ændr dit smykke på få sekunder

Spirit Icons' unikke smykkesystem omfatter medaljoner, armbånd, øreringe og ringe, hvor du kan skifte smykkets udtryk med udskiftelige ikoner og vedhæng. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Der er forskellige medaljoner at vælge imellem, så der er noget for enhver smag. Halskæderne findes i sølv, oxyderet sølv og forgyldt sølv samt med eller uden sten. Det gør armbåndene, ringene og øreringene også, så du kan sammensætte et helt smykkesæt. Ringe og øreringe findes også i rosaforgyldt.

Disse smykker er også en oplagt gaveidé til den unge såvel som den modne kvinde. Hvis hun allerede ejer noget fra smykkesystemet, kan du glæde hende ved at give et nyt ikon eller vedhæng i gave.

 

Spirit Icons laver selvfølgelig også traditionelle halskæder, armbånd, ringe og øreringe i lækre materialer. For eksempel har de lavet to stjerneinspirerede smykkekollektioner: Galaxy og Nova, der er dekoreret med sten, så produkterne funkler om kap med himlens stjerner.


Revolution i smykkeindustrien

Spirit Icons blev grundlagt i 2009 af Tim og Daniel, der står bag designet på de flotte smykker, der alle er fremstillet i 925 sterlingsølv, oxideret sølv eller forgyldt i 14 karat guld. Alle smykker er forarbejdede i hånden. Både Tim og Daniel har en lang historie inden for den skandinaviske smykke- og ureindustri, og det unikke smykkesystem med ikoner og vedhæng er ifølge dem en revolution i smykkeindustrien.

 

Smykkerne er fremstillet i Thailand, på en ISO9001 certificeret fabrik. Det betyder, at der er et øget fokus på medarbejdernes velvære, relationer og arbejdsforhold.

 

Hos Juul Smykker & Ure finder du et stort udvalg af Spirit Icons, og vi hjælper dig gerne med at kombinere smykke og ikon/vedhæng, så det passer til dig eller den, du vil give smykket til.

Se Spirit Icons' nyeste katalog her.

Spirit Icons_freedom_kan findes hos Juul Smykker & Ure
Spirit icons ringe_findes hos Juul Smykker & Ure
Spirit icons ringe guld sølv_findes hos Juul Smykker & Ure