Inex ure

Tidløse og enkle ure med et strejf af international mode

Inex ure er for dig, der kan lide det enkle, skandinaviske look, men med et twist af mode.

Inex er et af Skandinaviens største urmærker og med god grund.  Urene er i et tidløst, enkelt og karakterfuldt design tilsat et sikkert strejf af den internationale urmode, så urene passer til mange forskellige stiltyper og begivenheder.


Klassiske herreure og flotte dameure

Funktionalitet, nytænkning og kvalitet for pengene kendetegner urene, som er skabt med respekt for det nordiske menneskes frihed og personlighed. Kollektionen af Inex ure spænder over klassiske herreure til flotte dameure og bliver løbende opdateret, så du altid kan være med på den nyeste mode. Der findes også børneure samt traditionelle lommeure, sygeplejeure og vedhængsure.

Selvom kvaliteten på urene er i top, og de holder i mange år, er prisen fornuftig.


Ure i dansk design

Det første Inex ur dukkede op i 1952, da Henning Stæhr skabte sin første kollektion. Visionen var at skabe ure i dansk design i den bedste kvalitet og til gode priser. Som en mand på mission udvalgte han de bedste producenter af urkasser, urværker, skiver, lænker og andet, som er nødvendigt for at producere et nyt ur.

Materialerne er stadig nøje udvalgt, og leverandører og forarbejdningsprocesser er løbende under test, så Inex altid lever op til de danske kvalitetskrav. Alle ure har formstøbte urkasser i massivt stål (316L) og Miyota kvalitetsværker, som produceres af verdens største værkproducent, Citizen. Øvrige dele som skiver, lænker, diamanter og similisten udvælges med et kritisk blik på slibninger, effekter og god holdbarhed.

 

Hvis du vil vide mere om Inex, kigge lidt på produkterne eller tjekke priserne ud, kan finder du brandets hjemmeside her. Se også urene i vores butik, hvor vi altid står klar til at rådgive og vejlede om, hvilket ur der passer perfekt til dig.

Inex dame ur_Forhandles ved Juul Smykker & Ure
Inex herre ur_Forhandles ved Juul Smykker & Ure