Casio ure

Moderne ure i høj kvalitet

Casio er nok et af de mest kendte urmærker i verden, og det er ikke uden grund. Brandet har i mange år produceret nogle af de mest avancerede armbåndsure, og de er især kendt for at være innovative inden for digitale ure. Urene er af høj kvalitet samt robuste og moderne, og designet rammer bredt, så det passer til mange typer.

De mest kendte modeller er de digitale ure såsom G-Shock og Baby-G, men serien Casio Collection Retro er også populær og har især vundet indpas hos det yngre segment.


Casio Edifice

Serien Edifice indeholder nogle af de mere avancerede ure med modellerne Edifice Bluetooth. Med Bluetooth-funktionen kan du koble dit ur til din smartphone og på den måde få adgang til en række funktioner. Du kan blandt andet sætte alarmer på dit ur, så du ikke glemmer en vigtig aftale, eller finde din telefon med dit ur, der kan sætte et højt signal i gang på din telefon, hvis den er væk. Det styres alt sammen gennem Casio Watch+ app'en, som du kan finde gratis i Apple App Store eller hos Google Play.

Edifice er et godt eksempel på, at Casio har en unik tilgang til at udvikle ure, som kombinerer det klassiske med forskellige teknologier. Det er blandt andet det, der gør, at brandet skiller sig ud i mængden og stadig har en plads på det store marked.


Det første G-Shock ur

Japanske Casio startede i 1946 og har været på det internationale marked siden 1974.  I 1983 lancerede brandet det første G-Shock ur, der var revolutionerende, fordi det havde funktioner, der aldrig var set før. I 1991 kom deres populære retro-inspirerede digitalur F-91W.

Siden da har Casio tilføjet flere kollektioner med armbåndsure til både mænd, kvinder og børn. Casios kollektioner tæller i dag G-Shock, Baby-G, Edifice, Sheen, Pro Trek, Casio Sports og Casio Collection.

 

Læs mere om Casios modeller her.

Casio_ur_sheen_forhandler_juulsmykker&ure
casio_ur_gshock_forhandler_juulsmykker&ure
casio_ur_edifice_forhandler_juulsmykker&ure