Daniel Wellington ure

Minimalistiske og raffinerede ure

Hos Juul Smykker & Ure forhandler vi et udvalg af de stilfulde og elegante ure fra Daniel Wellington. Med det enkle design kan uret bæres af mænd og kvinder uanset anledning eller påklædning. Du kan bære uret til festlige begivenheder, i din fritid og til hverdag. Med de udskiftelige læder og NATO-remme kan du ændre looket på dit ur, så det passer til dig, og du kan tage et nyt ur på hver dag.

Urskiverne fåes i forskellige størrelser. Urskiverne i damekollektionerne findes i størrelserne 26 mm, 34 mm og 36 mm, mens urene i herrekollektionerne er 34 mm, 36 mm, 38 mm og 40 mm. Du vælger selvfølgelig selv, hvilken størrelse du ønsker at bære.

Designet på urene kan karakteriseres som rene linjer uden for mange funktioner. Dette valgte Filip Tylander, fordi urene skulle se godt ud med de forskellige farver og mønstre i de ikoniske NATO-remme, der er lavet i nylon.


Inspirerende rejse

Daniel Wellington er stiftet af svenske Filip Tysander. På en rejse mødte han en britisk gentleman med stor kærlighed til sine vintage ure, som han bar på gamle NATO-remme. Denne britiske mand hed Daniel Wellington og inspirerede Filip Tysander til at skabe de populære ure, vi kender i dag.

Da Filip Tysander kom hjem fra sin rejse, besluttede han nemlig at designe sine egne ure. I dag, få år senere, appellerer de minimalistiske og klassiske ure med udskiftelige remme til en bred målgruppe, og det er noget af det, der gør Daniel Wellington til noget helt særligt.


Daniel Wellington på Pinterest

Daniel Wellington har skabt et helt onlineunivers på de sociale medier, som du kan blive en del af. Med hashtagget #DanielWellington kan du lægge billeder op af dit ur, og hvordan du for eksempel styler det. På brandets Pinterest-profil kan du finde inspiration til styling af uret og fornemme hele Daniel Wellington "universet". Find det her.

Daniel Wellington Dapper_Forhandles ved Juul Smykker & Ure
Daniel Wellington herre ur_forhandles ved Juul Smykker & Ure