Pulsar ure

Ure til de moderigtige mænd og kvinder

Pulsar er med sine nyskabende og eventyrlige designs et mærke, der henvender sig til modebevidste kvinder og mænd, der er kritiske med, hvad de lukker ind i klædeskabet. Hvert ur har et flot og unikt design og er samtidig i en prisklasse, der er til at betale.

Med sine designs hylder Pulsar individualiteten, og brandet tilbyder et bredt udvalg af ure, så der er en god chance for, at du finder et ur, der passer til din livsstil. Sloganet ”Tell it your way” har brandet baseret på, at vi alle er unikke individer, der bevidst eller ubevidst ønsker at udtrykke vores personlige stil igennem vores valg af ur.


Pulsar Chronograph

Pulsar er især kendt for sine ure til sport, herunder Chronograph urene, der - alt efter model - har forskellige funktioner. Nogle er vandtætte ned til 100 meters dybde i havet, andre kan måle tid helt ned til millisekunder. Brandet er blandt andet sponsor for motorsportsteamet M-Sport World Rally Team, tidligere Qatar World Rally Team.

Pulsar laver selvfølgelig også helt klassiske herre- og dameure til dem, der foretrækker de klassiske designs.

Du kan se alle urerne på brandets hjemmeside her. Kom ned i butikken, og se, hvilke ure vi har. Vi hjælper dig gerne med at finde det helt perfekte ur til dig.


Det første LED og fuldelektroniske ur

Pulsar blev etableret i 1970’erne, hvor rumfart var en realitet, computerteknologien udviklede sig lynhurtigt, og nye elektroniske opfindelser var en del af hverdagen. Pulsar ure blev hurtigt symbolet på denne tidsalder, fordi mærket var nyt,  modigt og nytænkende. I 1972 vakte brandet opsigt, da det i samarbejde med firmaet Hamilton lancerede verdens første LED og fuldelektroniske ur.

Sidenhen blev Pulsar en del Seiko koncernen og relanceret som et prisvenligt brand i Seiko-kvalitet.

 

Har du mistet vejledningen til dit ur? Så fortvivl ej! Der ligger en række vejledninger på brandets hjemmeside her.

Pulsar ur dame_Forhandles ved Juul Smykker & Ure
Pulsar ur mand_Forhandles ved Juul Smykker & Ure